Keputusan Powerball Tersedia Dalam Talian

Keputusan Powerball Tersedia Dalam Talian
Powerball, bersama-sama dengan Mega Millions, adalah loteri berbilang negeri yang sangat popular di kalangan pemain loteri. Pada masa ini Powerball dimainkan di 31 negeri, Daerah Columbia dan Kepulauan Virgin AS. Powerball ialah permainan jackpot tinggi dan hadiah Powerball terbesar ialah $365 juta. Lukisan diadakan setiap hari Rabu dan Sabtu dan disiarkan secara meluas. Baru-baru ini Persatuan Loteri Berbilang Negeri mengumumkan bahawa lukisan Powerball kini boleh didapati di interne pragmatic demo indonesiat.
Setiap hari Rabu dan Sabtu berpuluh juta pemain Powerball sedang mencari keputusan Powerball dan sehingga kini terhad kepada televisyen dan media cetak. Terima kasih kepada teknologi moden, keputusan Powerball kini boleh didapati dalam talian. Persatuan Loteri Berbilang Negeri telah bekerjasama dengan syarikat teknologi TinBu untuk menyediakan keputusan Powerball dalam talian. Menurut kenyataan akhbar TinBu menggunakan teknologi yang belum selesai paten untuk menyediakan produk data interaktif kepada syarikat dalam talian dan wayarles terkemuka di seluruh dunia. TinBu mempunyai senarai pelanggan yang mengagumkan termasuk AOL, Yahoo, Fox, CBS dan banyak syarikat lain.
Powerball mengekalkan studio di Universal Orlando Resort di Orlando Florida dan TinBu telah memperoleh lebar jalur melalui Navisite yang akan membolehkan berjuta-juta pemain Powerball menyemak keputusan Powerball terkini dalam talian. Rebecca Hargrove, pengerusi Kumpulan Permainan Powerball Persatuan Loteri Berbilang negeri menyatakan, “Kami berbesar hati kerana dapat membuka saluran lain untuk lukisan Powerball secara langsung kami. Walaupun lukisan Powerball ditayangkan di hampir 100 stesen televisyen di seluruh Amerika Syarikat, teknologi menambah cabutan langsung melalui Internet akan membolehkan berjuta-juta pemain tambahan menonton lukisan itu, secara langsung atau atas permintaan.”
Keputusan Powerball penstriman internet akan dilancarkan pada bulan November 2009. Keupayaan untuk menyemak keputusan Powerball dalam talian pasti akan mendapat sambutan hebat dengan pemain Powerball di mana-mana sahaja. Dalam masa terdekat, banyak loteri lain dijangka mengikuti telunjuk Powerball dan pemain akan dapat mengakses keputusan untuk loteri ini dalam talian.
Banyak loteri Eropah membenarkan pemain membeli tiket loteri dalam talian. Idea untuk membenarkan pemain membuat pembelian loteri dalam talian telah menjadi sangat popular di negara-negara yang membenarkan pembelian tiket loteri dalam talian. Di AS beberapa loteri negeri sedang mempertimbangkan langkah yang sama dan pegawai loteri di negeri tersebut berharap bahawa penjualan tiket loteri dalam talian akan meningkatkan hasil yang dijana loteri. Pemain juga akan mempunyai keupayaan untuk menyemak nombor kemenangan dari komputer rumah dan peranti mudah alih mereka. Loteri di seluruh dunia menggunakan teknologi abad ke-21 dengan pantas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *